Честито!

Се регистриравте на вебинарот 

Како да правите топ виртуелни состаноци?

11 чекори кои треба да ги направите за да се случи тоа

Совет: Зачујате го датумот и часот на вебинарот во вашиот календар.

Датум и час

10 Април

14:00 час

Ќе ви испратиме 2 потсетници пред почетокот на вебинарот

Види ја снимката од вебинарот 

Ефективна работа од дома во време на корона

На овој вебинар бевме 40 присутни во живо, кликни на линкот и погледни ја снимката.

© 2023 Златна книга & allonweb