Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе добиеш на webinar-от:


⚡ Што е понуда?

⚡ Која е разликата помеѓу попуст и понуда?

⚡ Како да креирате сопствени понуди?

⚡ 4 формули со 4 чекори за сопствени понуди што веднаш ќе можете да ги направите.

Зачувајте го своето место.


Доколку немате можност да се вклучите на вебинарот за време на ручекот, пријавете се и добијте снимка.


време и датум

04 декември

среда

14 часот

Преостанато време

06
ден
02
час
14
мин
51
сек

2019 ©rafted by allonweb