rePower Coaching

успешна пријава

Digital strategist

Ванчо П. Костурски

Твојата пријава е успешна, во најкраток можен рок ќе те побарам да се договориме околу деталите за состанокот.


Збор два за мене


Од  2002 година работам во секој аспект на медискиот бизнис од филмска индустрија, ТВ до дигитални медиуми.


Во 2005 година ја продуцирав првата македонска видео игра и сум еден одговорните за онлајн успехот на најгледаниот македонски филм “Боли ли” со над 26 милиони прегледи на YouTube. 


Во 2010 ја лансирав најголемата инвестиција во eCommerce-от во Македонија, Колектива како дел од Rebate network, најголема мрежа на eCommerce платформи во светот.


Oбучувач сум и клиничар сум на Бизнис Академијата Смилевски за дигитален маркетинг.


Поранешен предавач сум на програмата за дигитален маркетинг во CEED Македонија. 


Во периодот 2018 - 2021 имам одржано над 50 успешни вебинари за дигитален маркетинг и продажба со преку 700 учесници. 


Креатор сум на првата online продажна кампања за McDonald's. 


Работам како консултант за online продажба и online менаџер за продажба на неколку травел платформи и online академии. Воедно сум првиот Full Stack дигитален маркетер во Македонија.


Се гледаме наскоро ...

2 слободни места

©rafted by allonweb, аll rights reserved. 1325 Wildwood Lakes Boulevard, Naples, FL 34104, USA