Вебинар во живо!

Eмаил маркетинг и генерирање лидови

ДОМАЌИН

Горан Димитровски


ГОСТИН

Ванчо П. Костурски

Она што ќе го откриеме на овој вебинар во живо:

Ако веб страната е кралство, емаилот е крал на нашиот маркетинг.


Продажбата е уметност на комуникацијата. А емаилот е 'рбет на комуникацијата на Интернет.


Други комуникациски платформи ќе се креваат и паѓаат. Емаилот не оди никаде.


Најдолго постои од сите други канали и преживува во споредба со сите други канали


На нашиот 5 ти заеднички вебинар говориме на оваа тема а некои од информациите верувам дека за првпат ќе ги слушнете.

ДАТУМ И ЧАС

01 МАЈ

Петок

18.00 

часот

преостанато време

00
ден
22
час
14
мин
47
сек

© 2024 Златна книга & allonweb