БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР

Ефективна работа од дома во време на корона

 За сите кои мораат да работат од дома со своите тимови и клиенти што е можно побрзо и побезболно

Домаќин

Горан Димитровски

InOne

Ако треба да работите од дома, но немате идеја од каде да почнете? 

Ако сакате да имате вистинска комуникација со вашиот бизнис и колегите, кога работите од дома? 

Ако трошите време на телефонски разговори за да делегирате задачи.

Ако сакате да ги измерите перформансите на вашите колеги, ова е сигурен знак дека овој вебинар е за вас.


  • Како? Ќе дадеме одговори на нашиот бесплатен вебинар?
  • Кога ? Петок 03.04. во 14.часот
  • Каде? Тука следете го само линкот.


Зачувај го своето место! Бројот на учесници е ограничен на 100.


Дотогаш  избегнувајте големи гужви, измијте ги рацете, заштитете го вашиот имунолошки систем.

Гостин

Ванчо П. Костурски

allonweb

2020 ©rafted by allonweb