Успешно се регистриравте на Webinar-от!
Ефективна работа од дома во време на коронаВи предлагаме да го додадете времето и датумот на webinar-от во вашиот календар


03 април  петок

14 часЌе ви испратиме неколку потсетници пред вебинарот за да не го пропуштите терминот


2020 ©rafted by allonweb