Креирај дигитална стратегија за 2020, која ќе работи за тебе

Предавачи

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

За да имате силен старт на 2020 година, ве покануваме на бесплатен Мастерклас - Како да направите дигитална стратегија за 2020 година, која навистина ќе работи за твојот бизнис?


Еве што ќе поминеме заедно:


? Што треба да има една Дигитална стратегија за да работи?

? Зошто најчесто не се прави стратегија, туку веднаш работиме и кои се последиците од тоа?

? Кои се фазите на одлучување на клиентот?

? Како да направите дигитална стратегија за 2020 година, која навистина ќе работи за твојот бизнис?


Зачувајте го своето место!!!


Доколку немате можност да се вклучите на вебинарот за време на ручекот, пријавете се и добијте снимка.

Време, датум и час

29 јануари

среда

14 часот

2 места останати

2020 ©rafted by allonweb