БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР

COVID -19 дигитална трансформација на бизнисот

 За сите кои мораат да работат од дома со своите тимови и клиенти што е можно побрзо и побезболно

Предавач

Ванчо П. Костурски

allonweb

Ако треба да работите од дома, но немате идеја од каде да почнете? 

Ако подолго време планирате да се сретнете со вашите клиенти на Интернет, но немате знаење како да се организирате? 

Ако работите, обуки,  предавања, тренинзи или семинари и сега имате многу откажани настани ?

Ако сакате да имате вистинска комуникација со вашиот бизнис и колегите, кога не сте во канцеларија? 

Ако трошите многу време на телефонски разговори за да делегирате задачи кога вашите колеги не се во канцеларија? Ако сакате јасна одговорност - кој - што завршил додека работи од дома? 

Ако сакате да ги измерите перформансите на вашите колеги и да знаете дека ги плаќате правично? 

Ова е сигурен знак дека овој вебинар е за вас.


  • Како? Ќе дадеме одговори на нашиот бесплатен вебинар?
  • Кога ? Веднаш, не ја затварајте оваа страна
  • Каде? Тука, ќе добиете линк на е-маил за вебинарот


Зачувај го своето место!


Дотогаш  избегнувајте големи гужви, измијте ги рацете, заштитете го вашиот имунолошки систем.

98 пријавени

2020 ©rafted by allonweb