Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Што ја прави веб страната “добра”?

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе откриеме на овој webinar:

Не заборавајте вашата веб страна треба


  • да е основа на вашиот маркетинг 
  • да ги поврзува сите останати форми на ваша промоција на интернет
  • да ве прави поконкурентни, посебно ако сте мал или среден бизнис.
  • да ја поттикнува и зголемува вашата продажба

За тоа што е добра веб страна, и како самите да ја проверите вашата, заедно со Горан ќе дебатираме на овој вебинар.

време и датум

26 септември

четврток

14 часот

Преостанато време

07
ден
02
час
03
мин
39
сек

2019 ©rafted by allonweb